项目介绍

结合我们的三大核心专长和世界级团队的跨行业经验,我们通过建筑环境改变企业,并提升人们的工作方式。

查看所有项目

Nippon Life Insurance Company

Nippon Life, a Japanese life insurance company, were seeking a new space for their team ahead of their end of lease. The team wanted to relocate to a space more suitable for their needs. We worked closely with Work.Place.Create architects to fulfil the clients goals and complete the project.

尺寸

  • Small (12,000 sq. ft)

场地

  • 伦敦

Following our previous completed projects within LDN:W, we had experience working within the building and were able to use this to our advantage to benefit the project from start to finish. This knowledge created a more smooth sailing process as we had an understanding of the space.

First impressions

Entering into the front of house area you are met with the teams branding. This sets the tone for the rest of the space. Set within timber lined walls and slatted timber ceiling feature this welcoming space sets the tone for professionalism. Above the reception desk hangs a large feature light creating a warm toned feel to the space. The stone reception desk acts as a touchpoint for clients and office visitors.

Workplace branding in design

The subtle branding continues through the whole space. For example the solid oak door handles in the shape of the Nippon Life logo featured throughout. Although, this intricate design feature created a challenge within the design when having to be matched up with veneered panelling. These had to be French polished to be able for us to match them up precisely. The impact of the door handles on the space was worth the challenges it came with however.

Lighting to set ambience in the workplace

The soft lighting features throughout the reception area, corridors and break out space disperse a warm glow adding to the inviting ambience of the space. The meeting rooms and large desking areas have the advantage of outstanding city views. The floor to ceiling windows allow for an abundance of natural light to pour in. These rooms are also fit with track lighting that create well lit spaces workable spaces.

Separating social from work in the office

The separate break out area is fit with kitchen, breakfast bar and round table seating. We created this dedicated space to allow the team to completely remove themselves from the ‘working’ areas to take a well earned break. The space is filled with bright and vibrant colours and allows for the team to come together to casually socialise at lunch times.

Designing with productivity in mind

The space holds an abundance of meeting rooms of all sizes ensuring the team has space to work efficiently. The additional small offices allow for quiet, focused work to happen away from the larger desking areas. The larger meeting rooms are fit with acoustic baffles to create an intimate feel to meetings even in larger rooms. The biggest meeting room is fit with retractable wall that allows the large space to be divided into two when needed.

想让您的工作场所面向未来?

开始一个项目